Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІРГБТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 10 • БМmax 5 • К 5
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 0.6
Квота 1 1
Квота 2 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 135-4215333 В. В. Пр. 1 146.921 До наказу (б) 133 142 138
  • Українська мова: 133
  • Математика: 142
  • Історія України: 138
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
Квота-2 +
2 Недогарська Н. О. Пр. 1 158.590 До наказу (б) 157 148 142
  • Українська мова: 157
  • Математика: 148
  • Історія України: 142
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
+
3 Рудакова С. О. Пр. 3 139.464 До наказу (б) 140 125 148
  • Українська мова: 140
  • Математика: 125
  • Історія України: 148
  • РК: 1.04
+
4 Нижник В. В. Пр. 2 0.000 Відмова