Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2022Полтавська областьПолтавський фаховий кооперативний коледж

181 Харчові технології

ТЗВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 25
Заяв 12
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 11
  • Оригіналів: 12
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Горгола В. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Воронянська К. Р. 0.000 До наказу (к) +
3 Рудень О. С. 0.000 До наказу (к) +
4 Горбачова Є. Д. 0.000 До наказу (к) +
5 Щербина Н. С. 0.000 До наказу (к) +
6 Пікало В. А. 0.000 До наказу (к) +
7 Кобиляк К. В. 0.000 До наказу (к) +
8 Богач Л. В. 0.000 До наказу (к) +
9 Богдан К. С. 0.000 До наказу (к) +
10 Борисенко Є. Д. 0.000 До наказу (к) +
11 Гупало В. Б. 0.000 До наказу (к) +
12 Дядечко А. Є. 0.000 Рекомендовано (к) +