Зачекайте...

181 Харчові технології

ВХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 16 • К 16
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ребицька В. Е. 0.000 До наказу (к) +
2 Ситнік Л. С. 0.000 Відмова
3 Гоєк В. В. 0.000 Відмова
4 Бабчук М. О. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
5 Кудренко Р. Є. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
6 Васильєва К. В. 0.000 Відмова
7 Кучерко В. А. 0.000 Відмова