Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 4 • К 4
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 124
  • Конкурс на бюджет: 41.33
  • Зараховано: 69
  • Оригіналів: 68
  • Рекомендовано всього: 42
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 41
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Луценко Я. О. 143.000 Відхилено (к) 165 121
  • Українська мова: 165
  • Біологія: 121
2 Мухамеджанов О. В. 133.000 Відхилено (к) 134 132
  • Українська мова: 134
  • Математика: 132
3 Скринжевська К. В. 116.500 Відхилено (к) 114 119
  • Українська мова: 114
  • Географія: 119
4 Камінська Ю. А. 149.500 Скасовано (втрата пріор.) 160 139
  • Українська мова: 160
  • Математика: 139