Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІМСТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Федорчак Ю. А. 155.000 До наказу (к) 157 153
  • Українська мова: 157
  • Історія України: 153
+
2 Брегін Д. В. 151.000 До наказу (к) 140 162
  • Українська мова: 140
  • Історія України: 162
+
3 Ящурка О. В. 126.500 До наказу (к) 114 139
  • Українська мова: 114
  • Географія: 139
+
4 Ященко Л. С. 146.500 Відхилено (к) 147 146
  • Українська мова: 147
  • Історія України: 146
5 Курій М. Д. 142.500 Відхилено (к) 139 146
  • Українська мова: 139
  • Математика: 146
6 Матвійчук Н. Д. 139.500 Відхилено (к) 151 128
  • Українська мова: 151
  • Математика: 128
7 Мухамеджанов О. В. 133.000 134 132
  • Українська мова: 134
  • Математика: 132