Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 15
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Федулов Н. Р. 0.000 До наказу (к) +
2 Лебедєва В. В. 0.000 До наказу (к) +
3 Яковенко А. Є. 0.000 До наказу (к) +
4 Коломієць Є. О. 0.000 До наказу (к) +
5 Чечоткін Р. Д. 0.000 До наказу (к) +
6 Ратніков О. Ю. 0.000 До наказу (к) +
7 Бгатова Д. Ю. 0.000 До наказу (к) +
8 Кошевой Д. М. 0.000 До наказу (к) +
9 Пономаренко Ю. О. 0.000 До наказу (к) +
10 Рудь О. С. 0.000 До наказу (к) +
11 Кучеренко Є. О. 0.000 До наказу (к) +
12 Демидов Д. В. 0.000 До наказу (к) +
13 Афанасенко І. М. 0.000 До наказу (к) +
14 Гонтар А. В. 0.000 Допущено +
15 Галушко В. О. 0.000 Зареєстровано