Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ТВіППТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 5 • БМ 5
Заяв 12 • Конкурс на бюджет 2.4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 10
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 2
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 12
  • Конкурс на бюджет: 2.4
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Колісник А. В. 199.000 До наказу (б) 199
  • Фахове випробування: 199
+
2 Овчаренко А. О. 199.000 До наказу (б) 199
  • Фахове випробування: 199
+
3 Передерій В. Р. 196.000 До наказу (б) 196
  • Фахове випробування: 196
+
4 Варич А. В. 196.000 До наказу (б) 196
  • Фахове випробування: 196
+
5 Сафонова Т. Ю. 175.000 До наказу (б) 175
  • Фахове випробування: 175
+
6 Різник С. В. 127.000 До наказу (к) 127
  • Фахове випробування: 127
+
7 Очеретенко Ю. С. 100.000 До наказу (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
8 Полянко Д. Г. 196.000 Рекомендовано (б) 196
  • Фахове випробування: 196
+
9 Савенко Д. С. 142.000 Рекомендовано (к) 142
  • Фахове випробування: 142
+
10 Коновалова А. С. 139.000 Рекомендовано (к) 139
  • Фахове випробування: 139
+
11 Шрамко В. О. 0.000 Зареєстровано
12 Рудяк Ю. В. 0.000 Зареєстровано