Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 11
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Батрун Л. І. 163.000 Допущено 163
  • Індивідуальна усна співбесіда: 163
2 Батрун Ю. І. 162.000 Допущено 162
  • Індивідуальна усна співбесіда: 162
3 Хапін В. М. 154.000 Допущено 154
  • Індивідуальна усна співбесіда: 154
4 Антоненко І. С. 152.000 Допущено 152
  • Індивідуальна усна співбесіда: 152
5 Константинова Л. В. 133.000 Допущено 133
  • Індивідуальна усна співбесіда: 133
6 Грицик В. В. 132.000 Допущено 132
  • Індивідуальна усна співбесіда: 132
7 Пустовіт В. О. 131.000 Допущено 131
  • Індивідуальна усна співбесіда: 131
8 Бойченко О. І. 126.000 Допущено 120
  • Індивідуальна усна співбесіда: 120
  • СК: 1.05
9 Якубовська О. В. 121.000 Допущено 121
  • Індивідуальна усна співбесіда: 121
10 Бацуля М. І. 143.000 Відмова 143
  • Індивідуальна усна співбесіда: 143
11 Батенчук К. А. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)