Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТБРП Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 5
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія, Технології харчування (в ресторанному господарстві), Технологічна експертиза та безпечність харчових продуктів
Українська мова , k=0.5
Іноземна мова , k=0.5
Історія України , k=0.5
Математика , k=0.5
Біологія , k=0.5
Географія , k=0.5
Фізика , k=0.5
Хімія , k=0.5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ковальська А. А. 160.500 169 152
  • Українська мова: 169
  • Історія України: 152