Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТБРП Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 5 • БМmax 5
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 0.4
Квота 1 1
Квота 2 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія, Технології харчування (в ресторанному господарстві), Технологічна експертиза та безпечність харчових продуктів
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3
Математика , k=0.3
Іноземна мова , k=0.3
Історія України , k=0.3
Біологія , k=0.3
Географія , k=0.3
Фізика , k=0.3
Хімія , k=0.3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Костюк А. Г. Пр. 1 164.900 До наказу (б) 162 161 162
  • Українська мова: 162
  • Математика: 161
  • Біологія: 162
  • ГК: 1.02
+
2 Кравченко А. В. Пр. 1 157.760 До наказу (б) 141 157 166
  • Українська мова: 141
  • Математика: 157
  • Географія: 166
  • ГК: 1.02
+