Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТБРП Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 13 • БМ 10
Заяв 20 • Конкурс на бюджет 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння і виноробства
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 12
Фахове випробування , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ус Я. А. 167.000 До наказу (б) 167
  • Фахове випробування: 167
+
2 Манзюк О. І. 165.000 До наказу (б) 165
  • Фахове випробування: 165
+
3 Тимошенко Ю. С. 159.000 До наказу (б) 159
  • Фахове випробування: 159
+
4 Гладишенко О. В. 155.000 До наказу (б) 155
  • Фахове випробування: 155
+
5 Черкаська А. Д. 154.000 До наказу (б) 154
  • Фахове випробування: 154
+
6 Гузенко В. О. 154.000 До наказу (б) 154
  • Фахове випробування: 154
+
7 Любарський В. О. 154.000 До наказу (б) 154
  • Фахове випробування: 154
+
8 Журавльов В. О. 154.000 До наказу (б) 154
  • Фахове випробування: 154
+
9 Шаповалова Н. Ю. 153.000 До наказу (б) 153
  • Фахове випробування: 153
+
10 Чорнобай О. С. 152.000 До наказу (б) 152
  • Фахове випробування: 152
+
11 Мамонтова Я. О. 140.000 До наказу (к) 140
  • Фахове випробування: 140
+
12 Кучеренко О. С. 132.000 До наказу (к) 132
  • Фахове випробування: 132
+
13 Компанець І. В. 144.000 Допущено 144
  • Фахове випробування: 144
14 Дорошенко В. О. 130.000 Допущено 130
  • Фахове випробування: 130
15 Губар Л. М. 128.000 Допущено 128
  • Фахове випробування: 128
16 Кочетков О. С. 126.000 Допущено 126
  • Фахове випробування: 126
17 Красюк В. В. 125.000 Допущено 125
  • Фахове випробування: 125
18 Шаламай В. О. 125.000 Допущено 125
  • Фахове випробування: 125
19 Бакалін І. П. 0.000 Зареєстровано
20 Загоруй Н. О. 0.000 Зареєстровано