Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФВМіТУТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 12 • БМ 12
Заяв 17 • Конкурс на бюджет 1.42
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 12
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Копиця М. М. 160.000 До наказу (б) 160
  • Фахове випробування: 160
+
2 Петренко А. В. 160.000 До наказу (б) 160
  • Фахове випробування: 160
+
3 Скалій І. В. 156.000 До наказу (б) 156
  • Фахове випробування: 156
+
4 Гочу О. Д. 156.000 До наказу (б) 156
  • Фахове випробування: 156
+
5 Маковій С. В. 156.000 До наказу (б) 156
  • Фахове випробування: 156
+
6 Мурований А. О. 152.000 До наказу (б) 152
  • Фахове випробування: 152
+
7 Балицький Д. О. 152.000 До наказу (б) 152
  • Фахове випробування: 152
+
8 Качура В. В. 140.000 До наказу (б) 140
  • Фахове випробування: 140
+
9 Вітюк А. О. 136.000 До наказу (б) 136
  • Фахове випробування: 136
+
10 Ніколаєв Д. А. 132.000 До наказу (б) 132
  • Фахове випробування: 132
+
11 Шамрей Б. В. 128.000 До наказу (б) 128
  • Фахове випробування: 128
+
12 Михальова А. С. 128.000 До наказу (б) 128
  • Фахове випробування: 128
+
13 Рачковський О. А. 152.000 Відмова 152
  • Фахове випробування: 152
14 Смертюк В. О. 140.000 Відмова 140
  • Фахове випробування: 140
15 Попадюк О. І. 0.000 Відмова
16 Гоголь В. В. 0.000 Відмова
17 Мостовий В. М. 0.000 Відмова