Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2022Луганська областьВідокремлений структурний підрозділ "Рубіжанський фаховий коледж Державного закладу "Луганський національний університет імені Тараса Шевченка"

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 10 • БМ 5 • К 5
Заяв 1 • Конкурс на бюджет 0.2
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Півоварова А. В. 165.000 До наказу (б) 165
  • Українська мова: 165
  • РК: 1.04
+