Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 19 • БМmax 9 • К 10
Заяв 11 • Конкурс на бюджет 1.11
Квота 2 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=0.5
Математика , k=0.5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Слюсаренко А. В. Пр. 1 149.000 До наказу (б) 147 151
  • Українська мова: 147
  • Математика: 151
  • ГК: 1.02
+
2 Чернега Н. М. Пр. 1 125.000 До наказу (б) 124 126
  • Українська мова: 124
  • Математика: 126
  • ГК: 1.02
+
3 51-4748175 Є. А. К 171.000 До наказу (к) 177 165
  • Українська мова: 177
  • Математика: 165
Квота-2 +
4 Ващенко А. А. Пр. 1 113.000 До наказу (к) 109 117
  • Українська мова: 109
  • Математика: 117
  • ГК: 1.02
+
5 Золотовський Д. С. Пр. 1 116.000 Рекомендовано (к) 125 107
  • Українська мова: 125
  • Математика: 107
  • ГК: 1.02
6 Зубюк І. П. Пр. 4 150.000 135 165
  • Українська мова: 135
  • Математика: 165
7 Павленко Л. С. Пр. 2 143.000 140 146
  • Українська мова: 140
  • Математика: 146
  • ГК: 1.02
8 Томашук М. П. Пр. 3 138.500 174 103
  • Українська мова: 174
  • Математика: 103
9 Мацола А. О. Пр. 2 134.500 131 138
  • Українська мова: 131
  • Математика: 138
  • ГК: 1.02
10 Онищенко Р. В. Пр. 2 132.000 133 131
  • Українська мова: 133
  • Математика: 131
  • ГК: 1.02
11 Балан І. В. Пр. 5 131.000 126 136
  • Українська мова: 126
  • Математика: 136