Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТГРТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 30 • К 30
Заяв 21
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології в ресторанному господарстві
  • Рекомендовано всього: 21
  • Рекомендован на контракт: 21
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Алексейцева С. М. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Бугрик А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Вертелецька М. М. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Виришева О. О. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Гайда О. С. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Білоцерківець М. А. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Козярчук О. Е. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Кондратенко С. С. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Костенко Т. С. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Макарець М. О. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Марданов А. А. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Панасевич В. А. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Пашинський А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Петрук А. Д. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Подік А. П. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Приходько О. О. 0.000 Рекомендовано (к)
17 Прокопчук О. В. 0.000 Рекомендовано (к)
18 Путятін В. І. 0.000 Рекомендовано (к)
19 Ревякіна О. І. 0.000 Рекомендовано (к)
20 Толстокурова О. О. 0.000 Рекомендовано (к)
21 Юзиковіч О. Г. 0.000 Рекомендовано (к)