Зачекайте...

181 Харчові технології

КТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 15 • БМ 3 • К 12
Заяв 12 • Конкурс на бюджет 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кострик Н. С. 140.000 До наказу (б) 140
  • Індивідуальна усна співбесіда: 140
+
2 Кононученко Ю. В. 135.000 До наказу (б) 135
  • Індивідуальна усна співбесіда: 135
+
3 Столбовський О. О. 125.000 До наказу (б) 125
  • Індивідуальна усна співбесіда: 125
+
4 Іваненко Т. Д. 120.000 Відмова 120
  • Індивідуальна усна співбесіда: 120
5 Горбань Н. Г. 0.000 Відмова
6 Поставний С. С. 0.000 Відмова
7 Скоромнова А. Є. 0.000 Відмова
8 Компанієць О. О. 0.000 Відмова
9 Дзерин Л. І. 0.000 Відмова
10 Мисик Р. Ю. 0.000 Відмова
11 Губаренко І. А. 0.000 Відмова
12 Литвин В. О. 0.000 Відмова