Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

ВЕТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 9м
ВМ 15 • К 15
Заяв 13
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 13
Індивідуальна усна співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Білоус Л. А. 0.000 До наказу (к) +
2 Недошитко О. Р. 0.000 До наказу (к) +
3 Лакомська Н. П. 0.000 До наказу (к) +
4 Шершенюк М. М. 0.000 До наказу (к) +
5 Скочипець Н. І. 0.000 До наказу (к) +
6 Глухан В. О. 0.000 До наказу (к) +
7 Гавришко Б. І. 0.000 До наказу (к) +
8 Поворозник П. Р. 0.000 До наказу (к) +
9 Шастків Х. Ю. 0.000 До наказу (к) +
10 Удич А. О. 0.000 До наказу (к) +
11 Пазин О. В. 0.000 До наказу (к) +
12 Жувкевич К. Л. 0.000 До наказу (к) +
13 Братковський Н. В. 0.000 До наказу (к) +