Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТГРТБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 40 • К 40
Заяв 32
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 12
  • Рекомендовано всього: 20
  • Рекомендован на контракт: 20
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бутко Р. А. 0.000 До наказу (к) +
2 Діденко А. В. 0.000 До наказу (к) +
3 Куштим С. І. 0.000 До наказу (к) +
4 Молошний Є. О. 0.000 До наказу (к) +
5 Норка Т. Л. 0.000 До наказу (к) +
6 Олещенко А. О. 0.000 До наказу (к) +
7 Пелешенко В. О. 0.000 До наказу (к) +
8 Смолій Б. О. 0.000 До наказу (к) +
9 Тесленко Є. В. 0.000 До наказу (к) +
10 Ткаченко Є. А. 0.000 До наказу (к) +
11 Халіфаєв Д. Е. 0.000 До наказу (к) +
12 Юрко Я. О. 0.000 До наказу (к) +
13 123-7977189 П. Ю. 0.000 Рекомендовано (к) Квота-2
14 Асауленко І. М. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Браженко К. С. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Возний Н. А. 0.000 Рекомендовано (к)
17 Гур`єв І. С. 0.000 Рекомендовано (к)
18 Демиденко О. С. 0.000 Рекомендовано (к)
19 Заливчий Є. С. 0.000 Рекомендовано (к)
20 Карпунець Б. С. 0.000 Рекомендовано (к)
21 Кім Н. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
22 Козловська А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
23 Коробка З. В. 0.000 Рекомендовано (к)
24 Кутовий В. М. 0.000 Рекомендовано (к)
25 Ляшенко О. В. 0.000 Рекомендовано (к)
26 Різник Є. О. 0.000 Рекомендовано (к)
27 Рощіна М. С. 0.000 Рекомендовано (к)
28 Сахарцев В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
29 Сергієнко В. А. 0.000 Рекомендовано (к)
30 Сумарокова Т. М. 0.000 Рекомендовано (к)
31 Сухарева В. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
32 Топалов М. П. 0.000 Рекомендовано (к)