Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТГРТБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 25 • К 25
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Власенко Є. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Калашніков В. В. 0.000 До наказу (к) +
3 Масалітін О. М. 0.000 До наказу (к) +
4 Статнік Я. С. 0.000 До наказу (к) +
5 Яценко Є. С. 0.000 До наказу (к) +
6 Марцинюк О. В. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Сметаніна Ю. С. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Левошко К. М. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)