Зачекайте...

181 Харчові технології

ВОХП Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 0
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Поповичук А. С. 0.000 До наказу (к) +
2 Возняк О. В. 0.000 До наказу (к) +
3 Полігова А. О. 0.000 До наказу (к) +
4 Кравцов Р. С. 0.000 Відмова
5 Кравцов Д. С. 0.000 Відмова
6 Рудик С. В. 0.000 Відмова