Зачекайте...

181 Харчові технології

ЗВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 15 • БМ 10 • К 5
Заяв 10 • Конкурс на бюджет 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Протасевич Х. Р. 165.000 До наказу (б) 165
  • Індивідуальна усна співбесіда: 165
+
2 Волошин Р. І. 163.000 До наказу (б) 163
  • Індивідуальна усна співбесіда: 163
+
3 Гудзенко О. В. 162.000 До наказу (б) 162
  • Індивідуальна усна співбесіда: 162
+
4 Максімов В. С. 160.000 До наказу (б) 160
  • Індивідуальна усна співбесіда: 160
+
5 Басенко М. В. 157.000 До наказу (б) 157
  • Індивідуальна усна співбесіда: 157
+
6 Іващук О. В. 155.000 До наказу (б) 155
  • Індивідуальна усна співбесіда: 155
+
7 Смаглій А. А. 155.000 До наказу (б) 155
  • Індивідуальна усна співбесіда: 155
+
8 Захар`яш М. В. 154.000 До наказу (б) 154
  • Індивідуальна усна співбесіда: 154
+
9 Мотрук Б. В. 154.000 До наказу (б) 154
  • Індивідуальна усна співбесіда: 154
+
10 Ваврикович Н. М. 151.000 До наказу (б) 151
  • Індивідуальна усна співбесіда: 151
+