Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 30 • К 30
Заяв 22
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бондар Т. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Бондарець І. В. 0.000 До наказу (к) +
3 Бочковський М. А. 0.000 До наказу (к) +
4 Власюк Б. А. 0.000 До наказу (к) +
5 Гордієвич М. О. 0.000 До наказу (к) +
6 Жданюк С. О. 0.000 До наказу (к) +
7 Жовтко М. М. 0.000 До наказу (к) +
8 Заєць А. А. 0.000 До наказу (к) +
9 Кудріна М. І. 0.000 До наказу (к) +
10 Марцьоха А. С. 0.000 До наказу (к) +
11 Миколайчук М. І. 0.000 До наказу (к) +
12 Міськевич Д. М. 0.000 До наказу (к) +
13 Наконечна Б. Ю. 0.000 До наказу (к) +
14 Наумович Р. О. 0.000 До наказу (к) +
15 Пахолюк С. В. 0.000 До наказу (к) +
16 Солома Н. В. 0.000 До наказу (к) +
17 Юхимчук С. О. 0.000 До наказу (к) +
18 Яковенко Д. Р. 0.000 До наказу (к) +
19 Наумович Р. О. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
20 Лук`янчук В. В. 0.000 Відмова
21 Омельчук К. В. 0.000 Відмова
22 Тишков М. О. 0.000 Відмова