Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 17 • БМ 15 • К 2
Заяв 13 • Конкурс на бюджет 0.87
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Звір А. А. 160.000 До наказу (б) 160
  • Індивідуальна усна співбесіда: 160
+
2 Ковальчик С. В. 157.000 До наказу (б) 157
  • Індивідуальна усна співбесіда: 157
+
3 Митюк М. М. 155.000 До наказу (б) 155
  • Індивідуальна усна співбесіда: 155
+
4 Спірідонов О. О. 154.000 До наказу (б) 154
  • Індивідуальна усна співбесіда: 154
+
5 Гоць Д. В. 133.000 До наказу (б) 133
  • Індивідуальна усна співбесіда: 133
+
6 Іваницький О. І. 130.000 До наказу (б) 130
  • Індивідуальна усна співбесіда: 130
+
7 Дзюб`як Н. В. 117.000 До наказу (б) 111
  • Індивідуальна усна співбесіда: 111
  • СК: 1.05
+
8 Заїка М. О. 175.000 Відмова 175
  • Індивідуальна усна співбесіда: 175
9 Соханьчак Р. М. 168.000 Відмова 168
  • Індивідуальна усна співбесіда: 168
10 Максимчук Л. В. 148.000 Відмова 148
  • Індивідуальна усна співбесіда: 148
11 Яковлєва В. Ю. 112.000 Відмова 112
  • Індивідуальна усна співбесіда: 112
12 Федунь Л. Г. 0.000 Відмова
13 Печенков В. Я. 0.000 Відмова