Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2022Львівська областьЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБТ Бакалавр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 2р 9м
ВМ 3 • К 3
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Савчук Р. І. 141.000 До наказу (к) 141
  • Фахове випробування: 141
+
2 Смолькевич Н. С. 140.000 До наказу (к) 140
  • Фахове випробування: 140
+