Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 11 • БМ 11
Заяв 12 • Конкурс на бюджет 1.09
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 12
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 5
  • Конкурс на бюджет: 0.36
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2021 року
  • Подано заяв: 35
  • Конкурс на бюджет: 2.69
  • Зараховано: 23
  • Оригіналів: 22
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бережанський П. О. 165.000 До наказу (б) 165
  • Фахове випробування: 165
+
2 Карпук В. М. 161.000 До наказу (б) 161
  • Фахове випробування: 161
+
3 Белещак С. П. 160.000 До наказу (б) 160
  • Фахове випробування: 160
+
4 Гребенко Л. Б. 150.000 До наказу (б) 150
  • Фахове випробування: 150
+
5 Гуменчик К. О. 145.000 До наказу (б) 145
  • Фахове випробування: 145
+
6 Рибка Ю. М. 145.000 До наказу (б) 145
  • Фахове випробування: 145
+
7 Яковенко В. О. 145.000 До наказу (б) 145
  • Фахове випробування: 145
+
8 Сайко І. Р. 141.000 До наказу (б) 141
  • Фахове випробування: 141
+
9 Костишин Н. В. 140.000 До наказу (б) 140
  • Фахове випробування: 140
+
10 Пошивак О. Я. 130.000 До наказу (б) 130
  • Фахове випробування: 130
+
11 Рачківська І. Р. 127.000 До наказу (б) 127
  • Фахове випробування: 127
+
12 Морозюк Р. М. 121.000 До наказу (к) 121
  • Фахове випробування: 121
+