Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТБРП Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 5
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння і виноробства
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Зінченко В. М. 0.000 До наказу (к) +
2 Зінченко С. М. 0.000 До наказу (к) +
3 Компанець І. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Коваленко Л. І. 0.000 До наказу (к) +
5 Любарський В. О. 0.000 Допущено
6 Черкаська А. Д. 0.000 Допущено