Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 9 • БМmax 4 • К 5
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 1
Квота 2 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння та виноробства
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=0.5
Математика , k=0.5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Теплякова І. В. Пр. 1 158.000 До наказу (б) 160 156
  • Українська мова: 160
  • Математика: 156
  • ГК: 1.02
+
2 Стрельченко Б. О. Пр. 4 139.500 До наказу (б) 143 136
  • Українська мова: 143
  • Математика: 136
+
3 Лахно М. О. Пр. 2 124.000 Рекомендовано (к) 131 117
  • Українська мова: 131
  • Математика: 117
  • ГК: 1.02
4 Сєргєєв К. В. Пр. 2 149.000 169 129
  • Українська мова: 169
  • Математика: 129
  • ГК: 1.02