Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ТВіППТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 5 • БМmax 5
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 0.4
Квота 1 1
Квота 2 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 1
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Щербак О. В. Пр. 1 142.572 До наказу (б) 135 134 134
  • Українська мова: 135
  • Математика: 134
  • Історія України: 134
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
+
2 Івшин В. О. Пр. 1 123.524 До наказу (к) 117 122 107
  • Українська мова: 117
  • Біологія: 122
  • Математика: 107
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
+