Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 14
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Булах А. М. 0.000 До наказу (к) +
2 Гавриляк М. І. 0.000 До наказу (к) +
3 Кичка Е. А. 0.000 До наказу (к) +
4 Мельник П. О. 0.000 До наказу (к) +
5 Нещадим С. М. 0.000 До наказу (к) +
6 Роботько С. В. 0.000 До наказу (к) +
7 Пугач В. М. 0.000 До наказу (к) +
8 Скрипець Д. В. 0.000 До наказу (к) +
9 Терещенко А. М. 0.000 До наказу (к) +
10 Товмаш А. М. 0.000 До наказу (к) +
11 Томко В. В. 0.000 До наказу (к) +
12 Харченко В. В. 0.000 До наказу (к) +
13 Шинко С. А. 0.000 До наказу (к) +
14 Іващенко В. В. 0.000 Відхилено (к)