Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 9м
ВМ 10 • БМ 7 • К 3
Заяв 10 • Конкурс на бюджет 1.43
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 10
Українська мова , k=1.25
Математика , k=1.25
Історія України , k=1.25
Індивідуальна усна співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Тимошенко А. А. 175.000 До наказу (б) 175
  • Індивідуальна усна співбесіда: 175
+
2 Янішевський І. О. 165.000 До наказу (б) 165
  • Індивідуальна усна співбесіда: 165
+
3 Горобець В. В. 163.000 До наказу (б) 163
  • Індивідуальна усна співбесіда: 163
+
4 Коваленко А. М. 150.000 До наказу (б) 116 124
  • Українська мова: 116
  • Математика: 124
+
5 Дука Д. Р. 127.000 До наказу (б) 121
  • Індивідуальна усна співбесіда: 121
  • СК: 1.05
+
6 Кулик Д. Ю. 112.000 До наказу (б) 112
  • Індивідуальна усна співбесіда: 112
+
7 Хоменко В. В. 187.000 Допущено 187
  • Індивідуальна усна співбесіда: 187
+
8 Запорожець Н. В. 174.000 Допущено 133 131 134
  • Українська мова: 133
  • Математика: 131
  • Історія України: 134
  • СК: 1.05
+
9 Спіцин М. С. 118.000 Допущено 118
  • Індивідуальна усна співбесіда: 118
+
10 Маланухо Є. В. 177.000 Відмова 131 128 146
  • Українська мова: 131
  • Математика: 128
  • Історія України: 146
  • СК: 1.05
+