Зачекайте...

181 Харчові технології

Біолого-технологічний Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 2м
ВМ 20 • БМ 11
Заяв 19 • Конкурс на бюджет 1.73
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 11
  • Оригіналів: 11
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 213-5640692 Р. І. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
2 213-3261463 І. С. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
3 213-4683141 С. О. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
4 213-3759382 К. С. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
5 213-5847627 Г. В. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
6 213-4279979 В. А. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
7 213-3759427 Д. С. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
8 213-5846540 В. Р. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
9 213-5851930 Р. А. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
10 213-7019474 С. С. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
11 213-3053042 О. А. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
12 213-5677610 О. М. 0.000 Допущено Квота-2
13 213-5707881 Я. С. 0.000 Допущено Квота-2
14 213-4286844 С. С. 0.000 Допущено Квота-2
15 213-6388574 Н. М. 0.000 Допущено Квота-2
16 213-5807921 В. В. 0.000 Допущено Квота-2
17 213-3978839 Д. С. 0.000 Допущено Квота-2
18 Ангелуша А. А. 125.000 Допущено 125
  • Фахове випробування: 125
19 Краснова Т. Д. 115.000 Допущено 115
  • Фахове випробування: 115