Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ТВППТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 9м
ВМ 20 • К 20
Заяв 8
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Долженко В. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Нікітін В. В. 0.000 До наказу (к) +
3 Солтис П. Ю. 0.000 До наказу (к) +
4 Шепель О. В. 0.000 До наказу (к) +
5 Шепель О. В. 0.000 До наказу (к) +
6 Юдін О. С. 0.000 До наказу (к) +
7 Маланухо Є. В. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Удовенко А. І. 0.000 Рекомендовано (к)