Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 5 • БМmax 5
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0.6
Квота 2 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 151-5741411 Б. В. Пр. 1 128.500 До наказу (б) 129 128
  • Українська мова: 129
  • Математика: 128
  • ГК: 1.02
Квота-2 +
2 Заноха М. О. Пр. 1 132.000 До наказу (б) 129 135
  • Українська мова: 129
  • Математика: 135
  • ГК: 1.02
+
3 Максименко Н. М. Пр. 3 135.500 137 134
  • Українська мова: 137
  • Математика: 134