Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 9м
ВМ 6 • БМ 5 • К 1
Заяв 9 • Конкурс на бюджет 1.8
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мучичка В. Ю. 189.000 До наказу (б) 189
  • Індивідуальна усна співбесіда: 189
+
2 Росін М. А. 179.000 До наказу (б) 149 142 138
  • Українська мова: 149
  • Математика: 142
  • Історія України: 138
+
3 Котуза І. Ю. 175.000 До наказу (б) 175
  • Індивідуальна усна співбесіда: 175
+
4 Покотило З. М. 170.000 До наказу (б) 170
  • Індивідуальна усна співбесіда: 170
+
5 Феделеш М. І. 0.000 До наказу (к) +
6 Савицький Р. С. 0.000 До наказу (к) +
7 Сидоркевич В. В. 192.000 Відхилено (б) 192
  • Індивідуальна усна співбесіда: 192
8 Буханистий Я. В. 182.000 Відхилено (б) 143 136 158
  • Українська мова: 143
  • Математика: 136
  • Історія України: 158
9 Шуляк Т. О. 166.000 Відхилено (к) 133 134 131
  • Українська мова: 133
  • Математика: 134
  • Історія України: 131