Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 60 • БМ 8 • К 52
Заяв 10 • Конкурс на бюджет 1.25
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання і переробка зерна
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сторожев Е. О. 170.000 До наказу (б) 170
  • Індивідуальна усна співбесіда: 170
+
2 Наумова А. М. 160.000 До наказу (б) 160
  • Індивідуальна усна співбесіда: 160
+
3 Грибко В. В. 150.000 До наказу (б) 150
  • Індивідуальна усна співбесіда: 150
+
4 Даниленко А. М. 140.000 До наказу (б) 140
  • Індивідуальна усна співбесіда: 140
+
5 Квашина В. С. 140.000 До наказу (б) 140
  • Індивідуальна усна співбесіда: 140
+
6 Ключка Є. Р. 137.000 До наказу (б) 130
  • Індивідуальна усна співбесіда: 130
  • СК: 1.05
+
7 Ємельянова Д. І. 130.000 До наказу (б) 130
  • Індивідуальна усна співбесіда: 130
+
8 Лук`янець К. С. 130.000 До наказу (б) 130
  • Індивідуальна усна співбесіда: 130
+
9 Крекотень Є. В. 120.000 До наказу (к) 120
  • Індивідуальна усна співбесіда: 120
+
10 Овчинніков А. С. 120.000 До наказу (к) 120
  • Індивідуальна усна співбесіда: 120
+