Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 30 • БМ 8 • К 22
Заяв 13 • Конкурс на бюджет 1.63
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 13
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Горбуля А. В. 165.000 До наказу (б) 157
  • Індивідуальна усна співбесіда: 157
  • СК: 1.05
+
2 Мірошниченко Є. А. 158.000 До наказу (б) 158
  • Індивідуальна усна співбесіда: 158
+
3 Катіба Ю. С. 156.000 До наказу (б) 156
  • Індивідуальна усна співбесіда: 156
+
4 Гапич Б. О. 156.000 До наказу (б) 156
  • Індивідуальна усна співбесіда: 156
+
5 Силкіна М. В. 150.000 До наказу (б) 150
  • Індивідуальна усна співбесіда: 150
+
6 Леханова Є. С. 150.000 До наказу (б) 150
  • Індивідуальна усна співбесіда: 150
+
7 Власенко І. С. 147.000 До наказу (б) 140
  • Індивідуальна усна співбесіда: 140
  • СК: 1.05
+
8 Борток Ю. Г. 145.000 До наказу (б) 145
  • Індивідуальна усна співбесіда: 145
+
9 Тарасова В. Р. 135.000 До наказу (к) 135
  • Індивідуальна усна співбесіда: 135
+
10 Салімовський Б. І. 126.000 До наказу (к) 120
  • Індивідуальна усна співбесіда: 120
  • СК: 1.05
+
11 Щербань Я. В. 120.000 До наказу (к) 120
  • Індивідуальна усна співбесіда: 120
+
12 Глуховська В. К. 120.000 До наказу (к) 120
  • Індивідуальна усна співбесіда: 120
+
13 Мазур В. І. 120.000 До наказу (к) 120
  • Індивідуальна усна співбесіда: 120
+