Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІБА Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 10 • БМmax 5 • К 5
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0.6
Квота 2 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бондаренко В. В. Пр. 1 100.000 До наказу (к) 100 100
  • Українська мова: 100
  • Математика: 100
  • ГК: 1.02
+
2 Гамера Ю. І. Пр. 4 164.500 Рекомендовано (к) 166 163
  • Українська мова: 166
  • Математика: 163
3 Зеленчук А. М. Пр. 3 133.500 Рекомендовано (к) 139 128
  • Українська мова: 139
  • Математика: 128