Зачекайте...

181 Харчові технології

ВХТВМ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 30 • БМ 15 • К 10
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 0.13
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
Українська мова , k=1.25
Математика , k=1.25
Історія України , k=1.25
Індивідуальна усна співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Розпутня Т. Ю. 180.000 Зареєстровано 145 131 136
  • Українська мова: 145
  • Математика: 131
  • Історія України: 136
  • СК: 1.05
2 Поліщук І. І. 167.000 Зареєстровано 135 128 138
  • Українська мова: 135
  • Математика: 128
  • Історія України: 138