Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 9м
ВМ 13 • БМ 3 • К 10
Заяв 9 • Конкурс на бюджет 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 120
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Омельчук А. О. 194.000 До наказу (б) 185
  • Індивідуальна усна співбесіда: 185
  • СК: 1.05
+
2 Славіта Р. Г. 174.000 До наказу (б) 133 125 140
  • Українська мова: 133
  • Математика: 125
  • Історія України: 140
  • СК: 1.05
+
3 Литвин М. В. 168.000 До наказу (б) 160
  • Індивідуальна усна співбесіда: 160
  • СК: 1.05
+
4 Осадчук І. О. 125.000 До наказу (к) 125
  • Індивідуальна усна співбесіда: 125
+
5 Парамонов Р. О. 120.000 До наказу (к) 120
  • Індивідуальна усна співбесіда: 120
+
6 Верещак Є. А. 179.000 Допущено 179
  • Індивідуальна усна співбесіда: 179
7 Литвин Н. В. 174.000 Допущено 166
  • Індивідуальна усна співбесіда: 166
  • СК: 1.05
8 Двожанський В. П. 151.000 Допущено 144
  • Індивідуальна усна співбесіда: 144
  • СК: 1.05
9 Пилипчук О. О. 0.000 Зареєстровано