Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 0
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології м’ясних і рибних продуктів
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.45 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Буга М. Ю. 133.224 До наказу (к) 149 110 142
  • Українська мова: 149
  • Математика: 110
  • Історія України: 142
  • РК: 1.04
+
2 Яні О. В. 141.544 Рекомендовано (к) 143 128 146
  • Українська мова: 143
  • Математика: 128
  • Історія України: 146
  • РК: 1.04
3 Ткачук Н. М. 138.944 Рекомендовано (к) 140 128 138
  • Українська мова: 140
  • Математика: 128
  • Історія України: 138
  • РК: 1.04
4 Закрочимська М. А. 132.912 Рекомендовано (к) 148 110 142
  • Українська мова: 148
  • Математика: 110
  • Історія України: 142
  • РК: 1.04