Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 10 • БМ 10
Заяв 13 • Конкурс на бюджет 1.3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Антонян А. А. 130.000 До наказу (б) 130
  • Індивідуальна усна співбесіда: 130
+
2 Буряк Н. М. 120.000 До наказу (б) 120
  • Індивідуальна усна співбесіда: 120
+
3 Левицька Є. Є. 115.000 До наказу (б) 115
  • Індивідуальна усна співбесіда: 115
+
4 Піддубна В. В. 105.000 До наказу (б) 105
  • Індивідуальна усна співбесіда: 105
+
5 Коломоєць Г. М. 103.000 До наказу (б) 103
  • Індивідуальна усна співбесіда: 103
+
6 Битюк Т. С. 103.000 До наказу (б) 103
  • Індивідуальна усна співбесіда: 103
+
7 Денисенко К. І. 103.000 До наказу (б) 103
  • Індивідуальна усна співбесіда: 103
+
8 Маляренко А. Ю. 100.000 До наказу (б) 100
  • Індивідуальна усна співбесіда: 100
+
9 Рудько Д. О. 100.000 До наказу (б) 100
  • Індивідуальна усна співбесіда: 100
+
10 Ткач А. В. 100.000 До наказу (б) 100
  • Індивідуальна усна співбесіда: 100
+
11 Сирота В. П. 120.000 Відмова 120
  • Індивідуальна усна співбесіда: 120
12 Парнюк І. П. 110.000 Відмова 110
  • Індивідуальна усна співбесіда: 110
13 Гошкодеря А. О. 105.000 Відмова 105
  • Індивідуальна усна співбесіда: 105