Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ВТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 10м
ВМ 4 • БМ 3 • К 1
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1.67
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Виробництво і переробка продукції тваринництва
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 4
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лесюк Р. С. 165.000 До наказу (б) 165
  • Індивідуальна усна співбесіда: 165
+
2 Щерблюк І. А. 145.000 До наказу (б) 145
  • Індивідуальна усна співбесіда: 145
+
3 Голубко Ю. В. 120.000 До наказу (б) 120
  • Індивідуальна усна співбесіда: 120
+
4 Корженівський В. В. 120.000 Відхилено (б) 120
  • Індивідуальна усна співбесіда: 120
+
5 Багрій І. П. 0.000 Відмова