Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІБА Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 25 • БМ 3 • К 22
Заяв 12 • Конкурс на бюджет 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 3.33
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Армаш Л. І. 142.000 До наказу (б) 142
  • Фахове випробування: 142
+
2 Ігнатейко В. М. 140.000 До наказу (б) 140
  • Фахове випробування: 140
+
3 Гриник Н. А. 138.000 До наказу (б) 138
  • Фахове випробування: 138
+
4 Баламуш С. Ф. 126.000 Рекомендовано (к) 126
  • Фахове випробування: 126
+
5 Савинська А. О. 125.000 Рекомендовано (к) 125
  • Фахове випробування: 125
+
6 Кулик І. Ю. 0.000 Зареєстровано
7 Сениця Ю. А. 0.000 Зареєстровано
8 Кускова К. П. 0.000 Зареєстровано
9 Федорова Г. В. 0.000 Зареєстровано
10 Поліщук Г. В. 0.000 Зареєстровано
11 Кахновець М. П. 0.000 Зареєстровано
12 Кухар Д. Р. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)