Зачекайте...

181 Харчові технології

ІТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 15 • БМ 5 • К 10
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння і виноробства
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 86-4667624 Т. С. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
2 Зубкова В. О. 188.000 До наказу (б) 188
  • Фахове випробування: 188
+
3 Пугачова В. В. 152.000 До наказу (б) 152
  • Фахове випробування: 152
+
4 Діденко О. В. 148.000 До наказу (б) 148
  • Фахове випробування: 148
+
5 Духняк В. В. 128.000 До наказу (б) 128
  • Фахове випробування: 128
+