Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВіППТВ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 15 • БМmax 5 • К 10
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0.6
Квота 1 1
Квота 2 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Поліщук О. Я. Пр. 1 135.300 До наказу (б) 135 138 119
  • Українська мова: 135
  • Біологія: 138
  • Географія: 119
  • ГК: 1.02
+
2 Данилюк Н. В. Пр. 2 148.512 Допущено 139 149 151
  • Українська мова: 139
  • Математика: 149
  • Історія України: 151
  • ГК: 1.02
3 Костишина М. Т. Пр. 2 145.860 140 148 142
  • Українська мова: 140
  • Математика: 148
  • Історія України: 142
  • ГК: 1.02