Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ЗВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 23 • БМ 4 • К 19
Заяв 10 • Конкурс на бюджет 2.5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Коваль М. В. 180.000 До наказу (б) 180
  • Індивідуальна усна співбесіда: 180
+
2 Новохацький С. В. 150.000 До наказу (б) 150
  • Індивідуальна усна співбесіда: 150
+
3 Перевертень С. М. 105.000 До наказу (б) 105
  • Індивідуальна усна співбесіда: 105
+
4 Жихович Т. М. 100.000 До наказу (б) 100
  • Індивідуальна усна співбесіда: 100
+
5 Білик Е. П. 0.000 Допущено
6 Пущало В. С. 0.000 Допущено
7 Матюша Н. Р. 0.000 Допущено
8 Ковальчук Д. С. 0.000 Допущено
9 Грінчук О. А. 0.000 Допущено
10 Мозольська Ю. М. 0.000 Допущено