Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 10 • БМ 5 • К 5
Заяв 8 • Конкурс на бюджет 1.6
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шатрова Ю. В. 160.000 До наказу (б) 160
  • Фахове випробування: 160
+
2 Мороз В. Р. 156.000 До наказу (б) 156
  • Фахове випробування: 156
+
3 Кочмала Я. П. 154.000 До наказу (б) 154
  • Фахове випробування: 154
+
4 Козакевич А. В. 152.000 До наказу (б) 152
  • Фахове випробування: 152
+
5 Липова Д. В. 152.000 До наказу (б) 152
  • Фахове випробування: 152
+
6 Мурай Ю. І. 150.000 Рекомендовано (к) 150
  • Фахове випробування: 150
7 Чернойван С. П. 122.000 Рекомендовано (к) 122
  • Фахове випробування: 122
8 Петренко В. В. 136.000 Допущено 136
  • Фахове випробування: 136