Зачекайте...

181 Харчові технології

КПФНУХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 40 • К 40
Заяв 10
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Паримська Г. Ю. 159.000 До наказу (к) 168 150
  • Українська мова: 168
  • Історія України: 150
+
2 Сопільник В. М. 156.000 До наказу (к) 156 156
  • Українська мова: 156
  • Історія України: 156
+
3 Задерилова Т. В. 146.000 До наказу (к) 144 148
  • Українська мова: 144
  • Історія України: 148
+
4 Богдан О. В. 146.000 До наказу (к) 146 146
  • Українська мова: 146
  • Історія України: 146
+
5 Гринчук В. А. 145.500 До наказу (к) 156 135
  • Українська мова: 156
  • Історія України: 135
+
6 Ситар О. О. 144.000 До наказу (к) 139 149
  • Українська мова: 139
  • Історія України: 149
+
7 Іванова В. Ю. 142.000 До наказу (к) 142 142
  • Українська мова: 142
  • Історія України: 142
+
8 Чорненька Н. В. 134.500 До наказу (к) 147 122
  • Українська мова: 147
  • Математика: 122
+
9 Лозовий А. М. 130.000 До наказу (к) 120 140
  • Українська мова: 120
  • Історія України: 140
+
10 Кашпірська С. В. 152.000 Відхилено (к) 144 160
  • Українська мова: 144
  • Іноземна мова: 160