Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 30 • К 30
Заяв 23
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 20
  • Оригіналів: 20
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Алєксахін І. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Силіна К. О. 0.000 До наказу (к) +
3 Лигіна Є. О. 0.000 До наказу (к) +
4 Рябченко А. М. 0.000 До наказу (к) +
5 Виноход Т. О. 0.000 До наказу (к) +
6 Капшук Д. О. 0.000 До наказу (к) +
7 Прокоф`єв Р. О. 0.000 До наказу (к) +
8 Удовиченко А. О. 0.000 До наказу (к) +
9 Головашич А. С. 0.000 До наказу (к) +
10 Найдук К. А. 0.000 До наказу (к) +
11 Глінська І. В. 0.000 До наказу (к) +
12 Тишко М. О. 0.000 До наказу (к) +
13 Перепеляк К. О. 0.000 До наказу (к) +
14 Сап`ян Д. В. 0.000 До наказу (к) +
15 Глушко В. В. 0.000 До наказу (к) +
16 Глушко К. В. 0.000 До наказу (к) +
17 Монастирська А. А. 0.000 До наказу (к) +
18 Мазко Д. О. 0.000 До наказу (к) +
19 Удалов Д. В. 0.000 До наказу (к) +
20 Кульчинський О. Ю. 0.000 До наказу (к) +
21 Романенко В. О. 0.000 Допущено
22 Радочин Д. В. 0.000 Допущено
23 Чернишева Д. Є. 0.000 Допущено