Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІЗП Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 10
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Індустрія здорового харчування
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 148-3756836 М. В. 0.000 Рекомендовано (к) Квота-2
2 148-5440916 А. В. 0.000 Рекомендовано (к) Квота-2
3 148-5887235 О. О. 0.000 Рекомендовано (к) Квота-2
4 Овчинникова О. Д. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Трубаєва О. О. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Савва О. С. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Демко В. С. 0.000 Відмова